Лого дизайн

Изработка на лого

Лого дизайн

Логото е фирмен знак или емблема, който представя оригинално вашия корпоративен стил и наименованието на вашата фирма, марка продукт или услуга. Фирменото лого може да се създаде от шрифт, графично изображение или съчетание между двете. То рекламира фирмата ви и създава първи впечатления у вашите клиенти, затова трябва да бъде лесно за разпознаване и запомняне.

По тези причини е важно корпоративният лого дизайн да бъде изработен от графичен дизайнер, чийто професионален поглед ще подбере точните цветове, шрифтове и символи така, че да впечатли потенциалните ви клиенти и да бъде лесно за възпроизвеждане върху рекламни материали.

За да започнем работата по дизайна на вашето лого е необходимо да ни изпратите по е-мейл вашите предпочитания, описани накратко. Ние ще изработим идейна концепция и проект на вашия лого дизайн, съобразени с изискванията ви и с нашия професионален опит. Ще ви изпратим и обсъдим заедно нашето предложение за лого дизайн и при необходимост ще направим желаните от вас промени по проекта. Накрая получавате окончателно одобрения от вас лого дизайн с високо качество за печатна и уеб реклама. Фирменото ви лого се предоставя на CD/DVD във векторен и растерен формат.